Koningsdag 2021 #oranjebuiten.

Kom je buiten spelen?

Dinsdag 27 april is het Koningsdag, en  i.v.m. de maatregelen mag er niets georganiseerd worden in Aarle-Rixtel. Dit houdt echter niet in dat we er geen mooie feestelijke dag van kunnen maken zoals te beginnen door onze  vlag met oranjewimpel uit te steken.  

#oranjebuiten.

Landelijk wordt er opgeroepen om alle kinderen om 10 uur buiten te laten spelen, in de tuin op de stoep of in een van de speeltuintjes die voor deze dag een oranje versiering zullen krijgen.

Versierde fietsjes.

De eerste herinnering die we van Koningsdag allemaal hebben is dat je fietsje versierd werd en dat je hiermee rond mocht rijden. Nu voor de tweede maal de versierde fietsen optocht niet door mag gaan lijkt het ons leuk dat de kinderfietsjes toch versierd worden. Maak hier een filmpje tussen de 5 en 20 seconden, en stuur die naar ons op, we plakken dan al deze filmpjes aan elkaar, en plaatsen dit op de social media zodat we toch nog een digitale versierde optocht hebben.

Vrijmarkt op je oprit.

Dit jaar geen vrijmarkt op het kerkplein, maar kinderen tot en met 12 jaar mogen wel een kraampje thuis op de oprit zetten en vandaaruit hun spulletjes verkopen.

Aarle Oranje

Voor de fotografen uit Aarle hebben we een uitdaging maak een foto met als motto ”Aarle Oranje”, en stuur die naar ons op. Onder de deelnemers worden 3 prijzen getrokken.

U kunt uw filmpjes en foto’s  sturen naar info@oranjecomiteaarlerixtel.nl ze moeten wel voor 27 april 15:00 uur bij ons binnen zijn. Het Oranjecomité wenst iedereen ondanks het beperkte programma een mooie Koningsdag, hopelijk kunnen we dit feest  het volgend jaar weer op de normale manier vieren.