Bevrijding Laarbeek

De herdenking bevrijding Laarbeek vindt dit jaar plaats op vrijdag 25 september buiten bij Conferentiecentrum de Couwenberg in Aarle-Rixtel. De aanvang is 19.30 uur.I.v.m. Corona zal het een bescheiden bijeenkomst worden waarbij de burgemeester, wethouders, veteranen en enkele leden van Harmonie de Goede Hoop aanwezig zullen zijn. Om 19.30 zal het bevrijdingsvuur arriveren en wordt er door burgemeester Frank van der Meijden een toespraak gehouden. De vlag wordt gehesen, het vuur ontstoken en leden van de harmonie spelen het Wilhelmus. Ook zal Dinie Kweens een gedicht voorlezen.Wij vragen u ook op deze feestelijke dag van 76 jaar bevrijding van Laarbeek de vlag uit te steken. Indien u bij de herdenking aanwezig wilt zijn dient u zich aan de Corona richtlijnen te houden.Tijdens deze herdenking zal de Dorpsstraat tussen de Couwenberg en de Heindertweg afgesloten zijn.