met digitale versierde fietsenoptocht en foto uitdaging

Koningsdag 2021 komt dichterbij.  Normaal zijn we als Oranjecomité  met al de medewerkers druk bezig om er een gezellige dag in ons dorp van te maken. Dit jaar was het alleen maar afwachten wat wel en niet mogelijk zou zijn op 27 april. Helaas zit het er dit jaar wederom niet in om gezellige dingen te organiseren.

Vlag

 Toch wil het Oranjecomité iedereen in Aarle-Rixtel  oproepen de vlag met wimpel uit te steken voor onze jarige koning en voor elkaar.

Buitenspelen 10 uur

We willen graag aansluiten bij de landelijke oproep om alle kinderen te vragen om 10 uur buiten te gaan spelen, op de stoep, in de tuin, in de speeltuin of in de buurt. Veilig, verstandig, en op afstand.   

Versierde fietsen film.

Een van de mooie dingen die er elk jaar met koningsdag zijn is de versierde fietsenoptocht. We zouden het leuk vinden wanneer de fietsen van de kinderen deze dag toch versierd worden.  Maak een leuk kort fimpje van uw kind op deze fiets, en stuur deze naar ons op, wij plakken de filmpjes aan elkaar en op het einde van de dag hebben we een digitale versierde fietsenoptocht  op de social media.

Aarlese Oranje foto.

Door iedereen worden steeds meer foto’s gemaakt en daarom willen we graag iedereen uitdagen om een foto te maken met als motto:“Aarle Oranje”. Het is geen wedstrijd want deelnemen vinden we belangrijker dan winnen. Onder de deelnemers zullen wel 3 prijzen getrokken worden.

Met het inzenden van uw foto en filmpje verleent u ons toestemming dit op social media te gebruiken.

 U kunt uw filmpjes en foto’s sturen naar info@oranjecomiteaarlerixtel.nl. Het Oranjecomité wenst iedereen ondanks het beperkte programma, een mooie Koningsdag, hopelijk kunnen we dit feest  volgend jaar weer op de normale manier vieren.

Door Theo