Na twee jaar is het dan weer zover, op Koningsdag kunnen erweer festiviteiten organiseren worden in het centrum van Aarle-Rixtel. Dit jaar zullen  er naast de altijd al vertrouwde, ook nieuwe activiteiten worden georganiseerd. Diverse Aarlese verenigingen leveren hieraan een belangrijke bijdrage. Mede door deze vrijwilligers iss Koningsdag in ons dorp altijd een zeer geslaagd feest.

Ook dit jaar wil het Oranje Comité Aarle-Rixtel op iedereen een beroep doen om er weer een fijn festijn van te maken. Vele verenigingen hebben inmiddels toegezegd om hun medewerking te verlenen.

Naast deze verenigingen is echter ook de hulp van individuele vrijwilligers zeer welkom. Vele handen maken immers licht werk. Vandaar deze oproep aan iedereen.

Dit jaar staan een paar nieuwe activiteiten in de planning en voor deze zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers, omdat het erg jammer zou zijn als die niet kunnen doorgaan. 

Alle hulp is in dit verband welkom, ook al bent u maar 1 of 2 uurtjes of een deel van de dag beschikbaar.  U kunt zich opgeven via het e-mail adres info@oranjecomiteaarlerixtel.nl of bij een van onderstaande leden van het oranjecomité. Ook met ideeën voor activiteiten tijdens Koningsdag kunt u altijd bij ons terecht.

Ieders bijdrage is welkom en bovendien ook hard nodig.

Oranje Comité Aarle-Rixtel, Leo Lucassen, Wim van Dijk, Paul Geene, Jan-Willem van Dijk, Theo Schepers.      

Door Theo