Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Piet van Doren zet zich al ruim 40 jaar in voor de samenleving van Aarle-Rixtel. Van 1981 tot 2005 heeft hij veel betekend voor het carnaval in Ganzegat. Hij was er enkele jaren bestuurslid, maar zette zich ook in met het bedenken en bouwen van de prinsenwagen en het podium van de Ganzekwekavonden. 

Sinds 1998 is Piet vrijwilliger van de Parochie Zalige pater Eustachius van Lieshout. Ook daar levert hij een belangrijke bijdrage door zijn technische kennis en kunde. Zo bouwt hij ieder jaar de kerststal op in de kerk van Aarle-Rixtel.

Bij de KBO Aarle-Rixtel verricht hij sinds 1999 allerlei klusjes en regelt hij samen met zijn vrouw de verspreiding van het KBO-blad (meer dan 600 leden). Bij Biljartvereniging De Witte Poort is Piet 22 jaar penningmeester geweest. 

Ten slotte is hij ook nog actief in de wijk waar hij woont. Hij zorgt voor de straatversiering, maait het gras op het pleintje en onderhoudt de jeu-de-boules baan. En samen met anderen legde hij een grote groente- en bloementuin aan voor mensen met een beperking. 

Door Theo