Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Al 33 jaar lang is de inzet van Theo Schepers voor de Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat enorm groot. Sinds 1998 is Theo de ‘hoffotograaf’, maar hij is ook in vele commissies actief geweest. Hij was lid van de redactiecommissie van de Ganzegatter, het jaarlijkse blad van de carnavalsvereniging, lid van de dweilcommissie, optochtcommissie, commissie website, jeugdcommissie en kluscommissie. 

Ook voor de Stichting Dorpsfeesten Aarle-Rixtel is Theo een belangrijke vrijwilliger. Al 25 jaar fotografeert hij alle activiteiten en heeft hij de regie over de puntentellingen, waarvoor hij zelf software heeft ontwikkeld. 

Van 2000 tot het opheffen in 2017 zorgde Theo voor de vormgeving en eindredactie van het Gemeenschapsblad in Aarle-Rixtel. Hij werkte onder een grote tijdsdruk om iedere twee weken weer een nieuw boekje gereed te hebben. Dat was bij Theo in goede handen. 

In 2017 is Theo toegetreden tot het bestuur van het Oranje Comité in Aarle-Rixtel. Hij verzorgt de PR en communicatie en verricht allerlei hand- en spandiensten.

Door Theo