Theo de Jong uit Aarle-Rixtel ontving een welverdiende Koninklijke onderscheiding!  Tijdens de jaarlijkse Patroonsdag van het Sint Margaretha Gilde, beter bekend als de ‘Rooi Schut’, werd hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau door burgemeester Frank van der Meijden.

Theo’s toewijding aan het verenigingsleven, vooral aan het Sint Margaretha Gilde, wordt beloond. Als hoofdman sinds 1996 heeft hij het gilde op voortreffelijke wijze geleid en diverse taken op zich genomen, van bestuurslid tot catering en zelfs het organiseren van het 600-jarig jubileumfeest. Zijn positieve instelling en nauwgezette organisatie maken hem een waardevolle kracht.

Naast zijn betrokkenheid bij het gilde heeft Theo zich ook ingezet voor Scouting Aarle-Rixtel en het carnaval in Ganzegat. Als voormalig voorzitter van de scouting en Prins Carnaval heeft hij zijn sporen verdiend in de lokale gemeenschap.

Een welverdiende erkenning voor Theo’s jarenlange inzet en toewijding aan de gemeenschap van Aarle-Rixtel

Door Theo