Op de meest feestelijke dag van het jaar, Koningsdag 27 april, zal het Oranje Comité Aarle-Rixtel zoals gewoonlijk een gezellige koningsdag voor Jong en oud organiseren rondom de Kiosk. Nieuw is dit jaar het Open Podium. Dit belooft een bruisende mix te worden van talent, enthousiasme en gezelligheid.

Het Oranje Comité nodigt alle inwoners van Laarbeek/Aarle-Rixtel uit om deel te nemen aan dit unieke evenement. Of je nu een doorgewinterde artiest bent, een beginnend talent, of gewoonweg zin hebt om je passie te delen met anderen, het Open Podium op de kiosk biedt een podium voor een scala aan acts en performances. Van muzikale optredens tot dansvoorstellingen, van poëzievoordrachten tot komische acts – alle vormen van expressie zijn welkom.

Om deel te nemen aan het Open Podium, hoef je alleen maar een e-mail te sturen naar info@oranjecomiteaarlerixtel.nl met daarin je naam, contactgegevens en een korte beschrijving van je act. Het Oranje Comité zal vervolgens contact met je opnemen om de details te bespreken en je plek op het podium te bevestigen.

Dus, pak je instrument, poets je dansschoenen, of bereid je grappigste grappen voor, en sluit je aan bij het Open Podium op de kiosk op Koningsdag! Laten we er samen een onvergetelijke dag van maken vol muziek en entertainment.

Het Oranje Comité nodigt alle inwoners uit om deze dag langs te komen en te genieten van een dag vol entertainment, gezelligheid en oranjegekte.

Door Theo